![]() ![]() |
| seph_one2000 |
Nov 27 2008, 04:02 AM
|
![]() Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 20 Joined: 31-October 08 Member No.: 16.910 |
Deschid acest topic pentru cei ce vor sa posteze una-doua poze pe care sa le comentam impreuna. Tema: Random
Fiind deschizator de topic...incep eu ![]() 26 Noiembrie in parcul Cismigiu ![]() Si tot in aceeasi zi prin oras. Pareri -------------------- |
| me_deniro |
Dec 5 2008, 11:24 AM
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 30 Joined: 29-October 08 Member No.: 16.670 |
Pai sa incepem in ordine atunci:
Poza 1. Mesaj: Singuratate, ramas in urma - singur, batranetzea te face sa nu mai poti tine pasul...Exista un mesaj se cred ca e transmis - si asta era ideia. Tehnic: Subexpusa, balansul de alb...lipseste cu desavarsire, iar subiectul ar fi trebuit sa-l vedem mai sharp. In plus, subiectul se confunda cu fundalul din cauza luminozitatii. Incadrarea este insa f buna si poza ar fi avut potential. Daca cumva ai tras-o in raw sau chiar si in jpeg, poti incerca din nou o prelucrare la ea. Ar fi interesant. Poza 2. Mesaj: Aici...nu stiu care e subiectul, peretele, scara, strada...desenu de pe tabla. Privirea imi e atrasa de multe elmente concentrate in spetza in partea stanga si totusi nu reusesc sa ma hotarasc la unul. Iar mesajul nu il simt in nici-un fel. E o scara sprijinita pe un perete.. Tehnic: Simt aceeasi tendinta ca si la poza1, subexpunere, wb plecat la plimbare si nu gasesc focusu in fototgrafie. Pe ce ai focalizat? In rest, incadrarea cred ca ajuta daca cumva peretele a fost subiectul, altfel, cred ca mergea portret nu landscape. Am macelarit tot? -------------------- Nikon D80 + 18-55mm, Zenith-E + Helios 58mm f/2
|
| pascu |
Dec 5 2008, 01:55 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 154 Joined: 12-November 06 Member No.: 183 |
daca-mi vinzi pontul cum sa pun poze in topic promit ca nu te desfiintez ca deniro
-------------------- pascusi
|
| me_deniro |
Dec 5 2008, 05:20 PM
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 30 Joined: 29-October 08 Member No.: 16.670 |
1. Pui pozele pe un site gen divshare.com - eu acolo le tzin
2. In post poti insera imagine (iti cere un link http). 3. Dai linkul catre pozele din site-ul unde le tzi si ar trebui sa-ti mearga. La pozele postate, dai click dreatpa si properties si vezi unde sunt tinute ale colegilor (asta daca nu iti place divshare) - in varianta IE. Pentru alte browsere nush care-i operatiunea. Hai baga poze:) si eu vreau sa pun, dar nu am acum la indemana. Cred ca luni bag. -------------------- Nikon D80 + 18-55mm, Zenith-E + Helios 58mm f/2
|
| pascu |
Dec 5 2008, 09:41 PM
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 154 Joined: 12-November 06 Member No.: 183 |
in sfarsit am reusit si eu
asadar, imaginea este captata pe una din pitorestile stradute din Veliko Tarnovo si am numit-o sugestiv CRIZA FINANCIARA ![]() -------------------- pascusi
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 06:20 PM |