Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Expozitie ianuarie 2008
PhotoCAMI Forum > Invitatii > Expozitii
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
RobertG
Salutare tuturor mai intai.

Topicul a fost deschis pt. a anunta diverse informatii referitoare la expozitia care v-a avea loc in ianuarie 2008.

1.*** Tema Expozitiei :
propuneri : 1. Puncte de Vedere ( Marius Zota )

EXPLICATIE : In anul 2006 , s-a organizat o expozitie cu tilul "Portret de Bucuresti". Dnl. Profesor a sugerat schimbarea titlului.
CONCLUZIE : Va trebui sa alegem un nou nume pt. expozitie !!!

Linkurile "doveditoare" :

1. http://www.foto-magazin.ro/forum/viewtopic...6c130f182694f72
2. http://www.fotoclubdebucuresti.ro/evenimente-26.htm

PS: Multumim aurel c pt. informatii si pt sapaturile facute. wink.gif

2.*** Reguli de participare :

1. Fiecare expozant va aduce un numar de 12 fotografii din care vor fi selectate maxim 6
2. Fiecare expozant isi va printa singur fotografiile dupa jurizarea lor.
3. Format photo printate : A4
4. Data limita pt. aducerea fotografiilor : trebuie stabilita o noua data limita tinand cont ca expozitia va fin intarziata pana la inceputul lunii ianuarie se pare.

Observatie : jurizarea fotografiilor se va face de catre 2 delegati ai Domnului Profesor !!!

3.*** In ceea ce priveste posterul si invitatiile s-au stabilit uramtoarele :

1. Poster si invitatii : - trebuie decisa si aici data
2. Formatul posterului va fi A3
3. Formatul invitatiilor va fi A5 /2
4. Numarul de postere 200 , numarul de invtatii 1000 ( asta din ce sa vb pana acum)
Date in privinta costurilor fiecarui cursant care participa la expozitie vor fi stablite impreuna dupa calcularea costurilor aproximative.

4.*** Lista participantilor :

01. Gelu Olteanu
02. Robert Gheorghe
03. Marius Zota
04. Ioana D.
05. George Marghescu
06. Adina Chirita
07. Mihaiu Monica Ioana
08. Adrian Puica
09. Zop Alexandru Bogdan
10. Mihai Vasilescu
11. Iulian Iosub
12. Anca Dragomir
13. Diana Tenea
14. Alexandra Pandrea
15. Ovidiu Bastea
16. Ovidiu Strachinariu
17. Mihai Marin
18. Andrei Nicolae Besleaga
19. Kiki M.
20. Madalina Movileanu
21. Deaconu Cristian
22. Gabi Ene
23. Adrian Tanasescu
24. Robert Miroiu
25. Aurel Cara
26. Ruxandra Popescu
27. Jelecuteanu Matei
28. Vutas Andreas
29. Radu Cazacu
30. Simona Popescu
31. Gabi Hesz
32. Geanina Fedeles
33. Cornel Constantin
34. Cristina Catana
35. Raluca C.
36. Silviu Pavel
37. Dedi Grigoroiu
38. Ion Cristina
39. Ionescu Alexandra
40. Grigore Marius Dan
41. Daniela Apreutesei
42. Ciprian Andrei
43. Andreea Giurgea
44. Dinu Georgiana
45. Emanuela Jalbă
46. Aurel Cara
47. Vlad Tiugan
48. Nimara Diana
49. Alberto Bolocan
50. Vlad Tauber
51. Cristina Duta
52. Ioana Corbu
53. Raluca Vlad
54. Liviu Badescu
55. Mona Ciurezu
56. Brindusa Iacob
57. Manolache Horia
58. Andrei Ionescu
59. Alina Popa

Gelu :

Hai sa incercam sa facem un compromis.

Daca tot s-a amanat expozitia ptr ianuarie, sa o facem spre sfarsitul lunii si sa mai prelungim perioada inscrierilor cu iinca o saptamana.

Ca si ultima zi de inscriere o propun pe cea de 23.11.2007 adica vineri, iar sambata pe 24 sa ne mai intalnim inca o data.

Deci , inscriele sunt deschie , iar pana vineri 23 nov 2007.

Bafta si sa faceti poze frumoase !!!
adana501
Buna! smile.gif
Tocmai am aflat ca nu va mai fi expozitia in decembrie sad.gif
Vin cu o propunere... sa organizam expozitia tot in decembrie, dar la Palatul Sutu, Muzeul Mun. Bucuresti.
Ce parere aveti? Eu am vorbit cu dl director Ionita si mi-a spus ca desi sunt f ocupati in acea perioada, ne pot face si noua loc... In cazul in care va surade ideea, va rog sa-mi spuneti si sa continuam organizarea.
Astept vesti de la voi smile.gif

Daniela

Eu astazi merg la curs de la 18.30 si o sa-i cer parerea si dlui profesor...
OST
Hm... suna foarte bine... Doar ca asta presupune o organizare ca la carte din partea noastra si, mai ales, o prezenta la nivelul asteptarilor. Si nu vreau sa fiu rau, dar daca cu prezenta (fotografiile) cred ca ne vom descurca, la partea cealalta...

Dar ar fi frumos wink.gif
aurel c
no problem, anytime wink.gif)
gelu
Acum ca s-a decalat tot, nu o sa mai iasa nimic in decembrie...toata lumea s-a relaxat!! La Sutu nu trebuia sa platim si ceva chirie, ptr locatie?Eu zic sa nu ne mai schimbam ca nu mai facem nimic!!!
RobertG
Am o sugestie , propunere ...

k sa nu mai incarcam pagina cu ditamai lista de fiecaredata cand se inscrie cineva , propun sa se modifice doar lista , si acelasi lucru si pt ce se stabileste sa fie toate intrun singur loc.
julliano
doamnelor, domnishoarelor si nenilor..., am citit fast forward ce s-a petrecut pe forum in ultimul timp si, as vrea sa va intreb in leg cu subiectul expozitiei..., nu putem sa largim aria, e musai sa aducem poze din bucuresti? poate sunt unii care au fotografii care merita atentia si nu sunt facute in bucuresti.. eu propun sa gasim un subiect "care sa spuna ceva, sa exprime o idee, sa fie unitar, etc" dar care sa nu ne limiteze in granitile bucurestiului.

Imi sustin ideea aducand cateva argumente:

-ne-am inscris cu totii la acest curs ca sa... invatzam, daca eram experti, nu mai eram aici; nefiind experti in fotografie ma gandesc ca ne este greu sa facem fotografii bune sau care sa merite expuse in condiitiile in care timpul este scurt si subiectul e restrictiv, as spune eu, din 2 puncte de vedere: 1. doar in bucuresti, 2. doar partea frumoasa a bucurestilor...

astept reactii
KiKi M.
QUOTE(julliano @ Nov 15 2007, 12:48 PM) *

doamnelor, domnishoarelor si nenilor..., am citit fast forward ce s-a petrecut pe forum in ultimul timp si, as vrea sa va intreb in leg cu subiectul expozitiei..., nu putem sa largim aria, e musai sa aducem poze din bucuresti? poate sunt unii care au fotografii care merita atentia si nu sunt facute in bucuresti.. eu propun sa gasim un subiect "care sa spuna ceva, sa exprime o idee, sa fie unitar, etc" dar care sa nu ne limiteze in granitile bucurestiului.

Imi sustin ideea aducand cateva argumente:

-ne-am inscris cu totii la acest curs ca sa... invatzam, daca eram experti, nu mai eram aici; nefiind experti in fotografie ma gandesc ca ne este greu sa facem fotografii bune sau care sa merite expuse in condiitiile in care timpul este scurt si subiectul e restrictiv, as spune eu, din 2 puncte de vedere: 1. doar in bucuresti, 2. doar partea frumoasa a bucurestilor...

astept reactii

Oricum s-a vehiculat si discutat schimbarea temei expozitiei, datorita faptului ca acum un an, cred, s-a mai organizat o expozitie pe aceeasi tema... so I myself have no clue... am putea sa facem o expo mai generala asa... da nush, nu ma bag
KiKi M.
Am intrebat la tepografie despre preturi tongue.gif

Preturile(preferentiale laugh.gif ) estem asa:

Fluturasi, 1000 buc, carton 200g, format A5, big la jumatate, 4+4 culori coasta 249 euro

La afise e mai complicat... afisele sunt destul de putine asa ca daca raman 200 de afise nu se pot baga pe offset si coasta mai scump. O sa va dau optiunile pentru 200/300 afise, A3, 4+0 culori, hartie glossy 115 grame:

Daca raman 200 de bucati si se baga pe digital, avem 2 variante:
  • cu acoperire de culoare sub 50% pretul iese de 115 euro
  • cu acoperire de culoare de peste 50% (ceea ce cred ca va fi cazul) pretul iese 170 euro

Daca se creste numarul la 300 buc, ar fi un minim necesar ca sa intre pe tipar offset, si atunci pretul este de 150 euro indiferent de acoperirea de culoare.

Parerea mea personala este sa facem 300 de afise, sa ni le bage pe offset pt ca sigur vom avea o acoperire de culoare de peste 50%

Numa bine!
Diana Ţenea
ar fi total ilogic sa facem mai putine la un pret mai mare...
Ovidiu
de acord, dar ce inseamna offset?
cyp
Salut

Acum ca nu mai e o urgenta rezolvarea expozitiei si actionarea pe ff cred ca am putea sta linistiti si sa analizam calm ce are fiecare de zis pe tema asta.

Eu unu propun ca lista de participanti sa se faca la curs incepand de la o data ce se va stabili ulterior si sa fie o foaie lipita pe un panou, la vedere, in care toti cei interesati sa poata sa-si treaca numele. Abea apoi pagina asta cu inscrieri sa fie facuta in format digital si pusa pe forum sau mai stiu eu unde. Tot in sala de curs si tot la vedere cred ca ar mai trebui pus un afis mare, macar format A3, care sa contina toate datele si informatiile despre aceasta expozitie( perioada, nr de poze, tema, ...etc.). Cred ca ar fi cel mai corect mijloc de informare pentru toata lumea, poate nu toti au acces la net sau nu au informatiile necesare, insa toti trecem pe la curs de doua ori pe saptamana.

Al doilea lucru pe care il propun este legat de tema. E adevarat ca Bucurestiul e un oras al contrastelor si e in acelasi timp si frumos si grotesc, insa perioada asta a anului nu e una grozava de facut poze intr-un oras cu foarte mult gri si multe santiere in lucru. Pentru o poza buna trebuie sa ai ceva stiinta, ceva timp si destul noroc, ultima parte e oricum valabila pt orice poza wink.gif . Si cum tema asta a mai si fost abordata in ultimii ani la expozitie cred ca putem gasi ceva mai original, nu doar sa schimbam titlu si sa facem " aceleasi" poze. Cred ca ar trebui expuse fotografii care sa lase sentimente si idei in urma lor sa atinga sufletul omului si sa-l reprezinte pe cel ce le-a facut. Cred ca ar fi o ocazie buna sa ne cunoaste intre noi, sa venim cu poze pe diferite teme care ne reprezinta si care pt noi sunt importante. Pana la urma suntem fiinte cu idei, conceptii si personalitati diferite, fiinte care vor sa se exprime, vor sa spuna ceva lumii fara a fi ingradite si care au ales ca modalitate de exprimare FOTOGRAFIA.

Ulima parte a acestui mesaj este despre ce fotografii ar trebui expuse. Din moment ce toti ne-am inscris la cursul asta manati de o pasiune si nefiind inca la un nivel profesionist, altfel nu mai eram la curs smile.gif , cred ca expozitia asta nu ar trebui transformata intr-un concurs, in care sa apara numai cele mai bune fotografii alese
intr-un sistem de jurizare gen concurs, ci cred ca ar fi "mai corect" ca fiecare din cei doritori sa poata expune o poza, doua , trei ...depinde de cat loc avem pt asta si odata cu parcurgerea cursului sa-si poata vedea evolutia si sa poata compara,si prin prisma expozitiilor ulterioare, atat el cat si cei invitati la expo, nivelul si progresul personal in arta fotografica.

Hai sa auzim numai de bine.
KiKi M.
QUOTE(cyp @ Nov 16 2007, 12:34 AM) *

Salut

Acum ca nu mai e o urgenta rezolvarea expozitiei si actionarea pe ff cred ca am putea sta linistiti si sa analizam calm ce are fiecare de zis pe tema asta.

Eu unu propun ca lista de participanti sa se faca la curs incepand de la o data ce se va stabili ulterior si sa fie o foaie lipita pe un panou, la vedere, in care toti cei interesati sa poata sa-si treaca numele. Abea apoi pagina asta cu inscrieri sa fie facuta in format digital si pusa pe forum sau mai stiu eu unde. Tot in sala de curs si tot la vedere cred ca ar mai trebui pus un afis mare, macar format A3, care sa contina toate datele si informatiile despre aceasta expozitie( perioada, nr de poze, tema, ...etc.). Cred ca ar fi cel mai corect mijloc de informare pentru toata lumea, poate nu toti au acces la net sau nu au informatiile necesare, insa toti trecem pe la curs de doua ori pe saptamana.

Al doilea lucru pe care il propun este legat de tema. E adevarat ca Bucurestiul e un oras al contrastelor si e in acelasi timp si frumos si grotesc, insa perioada asta a anului nu e una grozava de facut poze intr-un oras cu foarte mult gri si multe santiere in lucru. Pentru o poza buna trebuie sa ai ceva stiinta, ceva timp si destul noroc, ultima parte e oricum valabila pt orice poza wink.gif . Si cum tema asta a mai si fost abordata in ultimii ani la expozitie cred ca putem gasi ceva mai original, nu doar sa schimbam titlu si sa facem " aceleasi" poze. Cred ca ar trebui expuse fotografii care sa lase sentimente si idei in urma lor sa atinga sufletul omului si sa-l reprezinte pe cel ce le-a facut. Cred ca ar fi o ocazie buna sa ne cunoaste intre noi, sa venim cu poze pe diferite teme care ne reprezinta si care pt noi sunt importante. Pana la urma suntem fiinte cu idei, conceptii si personalitati diferite, fiinte care vor sa se exprime, vor sa spuna ceva lumii fara a fi ingradite si care au ales ca modalitate de exprimare FOTOGRAFIA.

Ulima parte a acestui mesaj este despre ce fotografii ar trebui expuse. Din moment ce toti ne-am inscris la cursul asta manati de o pasiune si nefiind inca la un nivel profesionist, altfel nu mai eram la curs smile.gif , cred ca expozitia asta nu ar trebui transformata intr-un concurs, in care sa apara numai cele mai bune fotografii alese
intr-un sistem de jurizare gen concurs, ci cred ca ar fi "mai corect" ca fiecare din cei doritori sa poata expune o poza, doua , trei ...depinde de cat loc avem pt asta si odata cu parcurgerea cursului sa-si poata vedea evolutia si sa poata compara,si prin prisma expozitiilor ulterioare, atat el cat si cei invitati la expo, nivelul si progresul personal in arta fotografica.

Hai sa auzim numai de bine.

Eu inteleg ideea cu lista ta afisata and stuff, nu e o idee rea INSA parerea mea este ca ar trebui sa participe cei cu adevarat interesati, iar aceia cu siguranta vor face ceva mai mult decat sa treaca pe la curs sa afle. In plus, sa zicem ca pe acea lista se trec cativa oameni care se trec si ei acolo sa fie... si uita cu totul de asta, nu ai nicio treaba, si cu cateva zile inainte ce facem? o sa ne chinuim sa dam noi de ei? sa tragem NOI de ei sa isi aduca pozele? crede-ma, se intampla, eu una am mai organizat evenimente de genul asta in facultate si mereu se gaseau cativa de care efectiv trebuia sa te tii, sa te rogi de ei sa isi aduca lucrarile... deci nu exclud ipoteza asta. Iar genul asta de oameni incurca f mult. Nu ma astept ca vreun om sa admita ca ar fi asa, dimpotriva, ma astept la niste reply-uri destul de acide si iritate la ceea ce am spus mai sus, dar stiu sigur ca asa se intampla. Deci eu cred ca dimpotriva, nu trebuie chiar sa fie mura in gura, cum se zice. Afis in care se anunta expozitia va fi pus, insa minimul de efort care se impune de a intra pe forum, a da un mail, a vorbi cu Robert sau Gelu sau altcineva care este mai implicat in organizare nu cred ca este exagerat. Oricum si asa, sunt destul de sigura ca se vor gasi persoane care vor crea intarzieri si probleme.

In ceea ce priveste tema expozitiei, nu pot sa spun ca am o opinie foarte bine definita, ma adaptez la oricare va fi ea, insa cred ca ar trebui sa se definitiveze cat mai curand, pt ca unii dintre noi isi rup din si asa prea putinul timp liber pe care il au ca sa faca pozele astea pe tema data.

In ceea ce priveste calitatea fotografiilor, e normal ca se va tine cont de faptul ca suntem incepatori si ca multi dintre noi au pus mana pe o camera profesionala de foarte putin timp si bineinteles ca fotografiile alea nu vor fi criticate la sange (nu de alta, da nu stiu daca am mai avea ce sa expunem daca ar fi asa biggrin.gif ), si bineinteles ca oamenii aia vor face tot posibilul sa expuna fotografii cat mai multe de-ale fiecarui cursant. Insa daca un cursant vine cu 12 fotografii din care 5 arse, 3 photoshopizate ca pt o expozitie de ozn-uri de nu mai intelegi nik din ele si inca doua defocalizate (din greseala, nu intentionat)... mi se pare si normal sa ii expuna doar cele 2 ramase ok, nu? Aici privesc din punct de vedere colectiv, al imaginii generale a cursantilor si a cursului in sine.

Basically tha's my opinion... noapte buna acu

QUOTE(Ovidiu @ Nov 15 2007, 10:54 PM) *

de acord, dar ce inseamna offset?

Offset e procedura de tiparire in care se fac placi pe cyan, magenta, yellow si neru separate si acest procedeu este oarecum costisitor si necesita un tiraj mai mare pt a fi efectuat. Calitatea este insa mult superioara tiparului digital
strabunicutza
cineva sa faca un rezumat biggrin.gif
KiKi M.
QUOTE(strabunicutza @ Nov 16 2007, 10:08 AM) *

cineva sa faca un rezumat biggrin.gif

Basically cam asta e ideea grupului si a mailing list-ului de pe yahoo... rezumate

rererepet

pe groups.yahoo.com iegzista grupul cursfotodalles unde se trimit rezumatele
gelu
QUOTE(cyp @ Nov 16 2007, 12:34 AM) *

Salut

Eu unu propun ca lista de participanti sa se faca la curs incepand de la o data ce se va stabili ulterior si sa fie o foaie lipita pe un panou, la vedere, in care toti cei interesati

Al doilea lucru pe care il propun este legat de tema. E adevarat ca Bucurestiul e un oras al contrastelor si e in acelasi timp si frumos si grotesc,

.Cred ca ar trebui expuse fotografii care sa lase sentimente si idei in urma lor sa atinga sufletul omului si sa-l reprezinte pe cel ce le-a facut.

Linistiti nu prea putem sa stam....ptr ca timpul oricum am face tot scurt ramane , chiar si pentru sfarsitul lui IANUARIE.Repet, sunt extrem de multe probleme legate de productie.Or sa se inscrie multe persoane, iar cei care se ocupa vor trebuii sa traga de fiecare sa se icadreze in termen.
Despre tema, se poate discuta...norocul in fotografie e exclus, ori cauti/te trezesti/ si iara cauti daca stai si astepti sa-ti pice o imagine in lentila/senzor e extrem de greu.
NU MERITA SA FACEM RABAT LA CALITATE![i]Asta sustin eu, e o opinie personala, te expui ca sa arati ceva frumos si dpdv tehnic cat si al creatiei.OK, toti am platit ca sa ajungem la acest curs si toti trebuie sa avem sansa sa expunem in expozitii, dar nu orice.

RobertG
Sunt de acord cu Gelu.

Totusi esteo expozitie de photografie , nu de poze de vacanta.Aici ar trebui k fiecare din noi se se autocritice si sa se autocenzureze.

Selectie Selectie Selectie !!!

Legat de timp. E ff scurt !!! sunt atatea aspecte pe care noi inca nici nu le-am discutat !!!
Inca nici nu s-a stabilit un nume nou pt expo sau tema !!!

Legat de lista. Eu cred k traim in era tehnologiei si nu mai se acorda asa multa atentie la un "post-it" , dar putem pune si lista pe hartie la curs.

Ideea cu grupul zic eu k e buna !!! Pt . cei care nu au timp sa citeasca tot ce se scrie pe forum in 2-3 zile . Vor primi pe email o "sinteza" a ceea ce sa discutat , si asa , vor fi in tema si eu cu ce vb , stabilieste , propune , etc.
Diana Ţenea
QUOTE(gelu @ Nov 16 2007, 10:55 AM) *

Linistiti nu prea putem sa stam...ptr ca timpul oricum am face tot scurt ramane , chiar si pentru sfarsitul lui IANUARIE.Repet, sunt extrem de multe probleme legate de productie.Or sa se inscrie multe persoane, iar cei care se ocupa vor trebuii sa traga de fiecare sa se icadreze in termen.

nu ar trebui sa traga nimeni de fiecare. se stabilesc niste termene, iar cine nu e suficient de interesat de aceasta expozitie incat sa le respecte nu mai participa si gata.
KiKi M.
QUOTE(Diana Ţenea @ Nov 16 2007, 11:48 AM) *

nu ar trebui sa traga nimeni de fiecare. se stabilesc niste termene, iar cine nu e suficient de interesat de aceasta expozitie incat sa le respecte nu mai participa si gata.

CORECT
maggi
QUOTE(gelu @ Nov 16 2007, 10:55 AM) *

Linistiti nu prea putem sa stam....ptr ca timpul oricum am face tot scurt ramane , chiar si pentru sfarsitul lui IANUARIE.

Ok, se pare ca nu avem mai nimic pana acum, nici tema, nici lista finala nici termene, nici data vernisajului.
La data vernisajului trebuie sa fim foarte atenti, din cate am inteles aseara la curs nu e vorba de sfarsitul lui ianuarie. Dom' profesor a zis ca nu ne mai putem juca cu data si ar cam trebui sa ramana 7 ian. Acum, nici pentru 7 nu a spus sigur ca a rezervat sala .... unsure.gif deci trebuie sa stabilim deja anumite aspecte clare .. ca timpul trece.
KiKi M.
QUOTE(maggi @ Nov 16 2007, 02:28 PM) *

Ok, se pare ca nu avem mai nimic pana acum, nici tema, nici lista finala nici termene, nici data vernisajului.
La data vernisajului trebuie sa fim foarte atenti, din cate am inteles aseara la curs nu e vorba de sfarsitul lui ianuarie. Dom' profesor a zis ca nu ne mai putem juca cu data si ar cam trebui sa ramana 7 ian. Acum, nici pentru 7 nu a spus sigur ca a rezervat sala .... unsure.gif deci trebuie sa stabilim deja anumite aspecte clare .. ca timpul trece.

Data limita de inscriere a ramas 23.11, si ne vedem pe 24 cum a zis gelu, ca sa vb cei care ne-am inscris.
aurel c
deci cu tema cum ramine? sau ne inscriem intii si satbilim dupa aia tema ????
printeaza cineva un afis (cu data limita de inscriere) sa il punem pe usa la sala de curs?
(trebuie sa avem toti acceasi sansa nu?)

selectie:
1. autocenzura (in definitiv fiecare isi pune numele pe poze. nu cred ca isi va permite nimeni sa isi asocieze numele cu niste cadre slab calitativ mai ales cind va vedea cadre bune la colegi!)
2. stabilim niste reguli minime (exemplu: nearse, suficient expuse, cu un subiect inteligibil...etc)

parerea mea
Bogdan Zop
Parerea mea ca primu lucru trebuie stabilit tema. Mergem pe ceva concret? sau pe ceva mai general?? trebuie neaparat sa stabilim lucrul asta.
TERA
OK GUYS,

In cele ce urmeaza voi face o propunere de largire a temei, pentru a inlesni modul de exprimare a fiecaruia si da a gasi loc pentru toata lumea. Tema pe care o voi propune este argumentata de si fundamentata pe ultimele doua saptamani de discutii, pe alocuri polemizante, care m-au facut sa inteleg (pentru a nu stiu cata oara) ca viziunea unei persoane sau unui cerc de persoane nu poate si nu va fi imbratisata neaparat de toti cei implicati in curent.

Pentru ca am constatat ca exista atatea pareri si moduri diferite de a vedea lucrurile, m-am gandit ca titlul expozitiei sa sune pur si simplu: Puncte de Vedere. Despre ce anume??!! Despre tot: depre lume, despre orase, despre natura, despre oameni, despre lucruri, despre situatii, despre stari, despre culori, despre forme, despre fenomene, despre tot ce ne inconjoara si percepem intr-un fel sau altul. Fiecare are ferestruica lui proprie si personala prin care se uita la lume si prin care percepe ce se intampla in jurul lui. Cred ca ar fi foarte interesant sa vedem toti dintre noi cum ne uitam la lume: ce anume vedem din ea, ce anume ne atrage, ce anume ne face sa vibram si cum vrem/preferam noi sa redam toate aceste lucruri, stari, Puncte de Vedere. Cred ca este o tema generos de larga, in fiecare isi va gasi o modalitate de exprimare si un subiect care sa il faca sa se integreze automat in tema. De ce?? Deoarece, orice ar fi (cu mentiunea sa nu frizeze cu vulgariattea, violenta etc tec) este Punctul lui/ei de Vedere. Tot ce mai conteaza este doar: ingeniozitate, compozitie, punct de statie, lumina, subiect si idee in sine.

Cred ca suna bine si tema in sine si titlul si nefiind constransi la nimic particular, avand in vedere si termenul scurt, putem scoate ce e mai bun si mai frumos din noi. Bineinteles ca merg si cadrele din arhiva.

Cu mentiunea ca titlul este o propunere ce poate fi perfectata, atata timp cat exprima mai bine ceea ce vrea sa transmita expozitia, prin tema aleasa, astept parerea voastra ca sa finalizam acest aspect, sa ne apucam de treaba si sa ne preocupam strict de foto si de restul aspectelor care mai tin de organizare.

Inima buna.
gelu
Imi place tema!Am verificat pe google si se pare ca nu a mai existat un astfel de titlu sau manifestare fotografica cu titlul.
In consecinta eu sustin noua tema!
Puncte de Vedere!!! sa fie

RobertG
TERA :
Cred ca este o tema generos de larga, in fiecare isi va gasi o modalitate de exprimare si un subiect care sa il faca sa se integreze automat in tema.

Gelu:
In consecinta eu sustin noua tema!

Ma anunt si eu ca "sustinator" al acestei teme. Numele / titlul esti bun , expresiv din mai multe puncte de vdr tongue.gif. , si consider ca libertatea de expresie prin intermediul pozelor este f mare.

KiKi M.
CUL tema, sustin biggrin.gif
RobertG
In atentia cursantilor si a participantilor la expozitia din ian 2008 :

Timpul care a ramas pt organizarea acesti expozitii este ff scurt.Vine Craciunul , Revelionul , samd ... deci nu mai e timp mai de loc !!! Propun ca tema sa ramana cea propusa de Marius Zota , si cate de curand sa stabilim tot ce se mai este de stabilit ... ( adik la urmatoarea inlanire) !!!

VA REAMINTESC !!!

23.11.2007 este ultima zi de inscriere
24.11.2007 se v-a organiza intalnirea participantilor pt stabilirea unui plan de bataie de acum in colo !!!

OBS : pers absente se vor "supune" majoritatii !!!

Georgiana
Adaugati-ma si pe mine in lista de participanti la expozitie,Dinu Georgiana
ms biggrin.gif
julliano
foarte tare tema, ma bucur ca in sfarsit s-a ajuns aici, cum era si normal de fapt sa fie inca de la bun inceput: "no boudaries"

ma inscriu si eu biggrin.gif

P.S. multumesc cyp ca mi-ai preluat/dezvoltat si sustinut ideea de a largi subiectul expozitiei...
Diana Ţenea
hmm...vad ca se tot inscrie lume care era deja pe lista veche...
pt orice eventualitate, ma inscriu si eu, din nou (ca poate ramaneam p'afara biggrin.gif)
aurel c
Excelent.
I'm in!

Aurel Cara

(Cine face lista?)
Bogdan Zop
ne inscriem iar?? ok Bogdan Zop

Foarte buna tema, multumim Marius
Andreea
Ma inscriu si eu:

Andreea Giurgea
Deaconu Cristian
Ma inscriu si eu, daca trebuie, din nou.

Deaconu Cristian
Emmma
Si eu: Emanuela Jalbă
school_blu_turtle
Matei Jelecuteanu ma inscriu si eu , din nou
RobertG
Hello ,

Lista participantilor a fost updatata !!!

@Aurel : pana acum se pare k eu am tinuto tongue.gif

PS : mas inscrie si eu iar dak sar putea sa pun mai multe poze smile.gif) tongue.gif ... anyway ... bv k mai destindeti atmosfera smile.gif

Numai bine,
Robert.G.
cyp
salve

bun titlul expozitiei, il sustin
de inscris, ma inscriu, de vazut unde, biggrin.gif

o sa incerc sa aduc azi un afis cu data limita de inscrieri si cu titlul, cred ca ar trebui si spus unde se pot iscrie si cei care nu au net. Lista e tinuat de Robert, deci poate un tel de contact sa stie lumea unde sa te gaseasca???

Sa auzim numai de bine
Ovidiu
pai da, atunci ma inscriu si eu smile.gif
RobertG
OK cyp.

0721.249.082 tel de contact.

da va rog sa nu ma abuzati smile.gif)
strabunicutza
Oferta din partea http://www.arkmedia.ro

Afise:

format A3
tipar - 4+0
tiraj - 200 buc
pret - 335 ron + tva

Invitatii:

format deschis A5
format inchis A6
tipar - 4+4 sau 1+1(alb/negru)
suport - 150g
finisare - 1 big
tiraj - 1000 buc
pret - policromie - 943 ron + tva
- alb/negru - 855 ron + tva
a_friendro
mi-am facut si eu curaj si ma inscriu....Vlad Tiugan.....atentie la numele de familie ca mi l-am gasit scris TIGUAN ...smile.gif))))
Ruxy
Cu privire la tema propusa ( Puncte de vedere )verificati link-ul de mai jos:
http://www.rgnpress.ro/index.php?option=co...emid=30#Scene_1

Cat priveste inscrierea, mai bine spus reinscrierea imi pare o pierdere de timp- e clar ca toti care sunt deja inscrisi nu sunt nevoiti sa se reinscrie sau sa confirme-poate doar sa se retraga atunci sa anunte, pt a nu se face alta lista...Din cate am urmarit pe acest forum -cu privire la expozitie si mai exact la inscriere-se punea problema sa se prelungeasca termenul de inscriere pt a putea sa isi anunte si alti colegi participarea, deci sa nu pierdem timpul cu reconfirmari si reinscrieri si sa venim cu ceva mai constructiv:
-cine e pe lista e inscris- nu are nevoie de reconfirmare sau reinscriere
-cine doreste sa se inscrie sa se anunte si este adugat pe lista- parca lista se oprise pe la 42, e urmeaza 43, 44...

Ramane ca sambata 24.11 sa ne adunam sa punem la punct ce e de facut pt a pune pe roate aceasta expozitie.

O zi buna si sper ca nu am deranjat prea multa lume cu aceasta postare.
a_friendro
Am citit articolul postat de Ruxy. Titlul expozitiei este acelasi, insa expozitia, daca nu am inteles gresit, este de pictura si nu de fotografie, a avut loc la Paris si nu in Bucuresti.
In cazul in care considerati ca titlul (si nu tema) este un impediment atunci acesta banuiesc ca se poate schimba usor.

Eu consider ca intalnirea de sambata va reusi sa lamureasca si acest apect.

Have a nice day!
julliano
se mai inscrie si Nimara Diana
KiKi M.
QUOTE(strabunicutza @ Nov 19 2007, 02:26 PM) *

Oferta din partea http://www.arkmedia.ro

Afise:

format A3
tipar - 4+0
tiraj - 200 buc
pret - 335 ron + tva

Invitatii:

format deschis A5
format inchis A6
tipar - 4+4 sau 1+1(alb/negru)
suport - 150g
finisare - 1 big
tiraj - 1000 buc
pret - policromie - 943 ron + tva
- alb/negru - 855 ron + tva

Acu nu ca e firma la care lucrez eu ca nu am niciun interes, ce am dat eu e totul pe offset deci calitate mai buna, hartie de cea mai buna calitate si gramaj mai mare, si preturile de aici contin si tva

Nu am calculat f exact, dar cred ca e mai avantajos asa... face cineva calculele?

pun pt comparatie si o copie a ceea ce am postat eu cu preturile

QUOTE(KiKi M. @ Nov 15 2007, 03:36 PM) *

Fluturasi, 1000 buc, carton 200g, format A5, big la jumatate, 4+4 culori coasta 249 euro

La afise e mai complicat... afisele sunt destul de putine asa ca daca raman 200 de afise nu se pot baga pe offset si coasta mai scump. O sa va dau optiunile pentru 200/300 afise, A3, 4+0 culori, hartie glossy 115 grame:

Daca raman 200 de bucati si se baga pe digital, avem 2 variante:
  • cu acoperire de culoare sub 50% pretul iese de 115 euro
  • cu acoperire de culoare de peste 50% (ceea ce cred ca va fi cazul) pretul iese 170 euro
Daca se creste numarul la 300 buc, ar fi un minim necesar ca sa intre pe tipar offset, si atunci pretul este de 150 euro indiferent de acoperirea de culoare.

Parerea mea personala este sa facem 300 de afise, sa ni le bage pe offset pt ca sigur vom avea o acoperire de culoare de peste 50%

gelu
Nu ca as tine cu KIKI smile.gif, dar cred ca pe strabunicutza au speriat-o monedele astea noi..Euro chestii...wink.gif ptr ca la paritate leu greu/euro cam tot acolo iesi si unde mai pui ca-i hartie mai pricopsita.
Macar daca le face Kiki, avem pe cine sav tragem de urechi daca nu ne place ceva!!!
strabunicutza
QUOTE(gelu @ Nov 19 2007, 08:08 PM) *

Nu ca as tine cu KIKI smile.gif, dar cred ca pe strabunicutza au speriat-o monedele astea noi..Euro chestii...wink.gif ptr ca la paritate leu greu/euro cam tot acolo iesi si unde mai pui ca-i hartie mai pricopsita.
Macar daca le face Kiki, avem pe cine sav tragem de urechi daca nu ne place ceva!!!

nu am vazut ce a scris kikim, nu de alta, dar chiar nu stau toata ziua pe forum sa citesc ce se mai posteaza in leg cu aceasta expozitie.
am vb cu robert si l-am intrebat daca ma interesez aici de costuri si a zis da, de acum nu o voi mai face smile.gif
seara faina!
TERA
QUOTE(strabunicutza @ Nov 19 2007, 11:53 PM) *

nu am vazut ce a scris kikim, nu de alta, dar chiar nu stau toata ziua pe forum sa citesc ce se mai posteaza in leg cu aceasta expozitie.
am vb cu robert si l-am intrebat daca ma interesez aici de costuri si a zis da, de acum nu o voi mai face smile.gif
seara faina!

eu nu stau toata ziua pe forum, dar am vazut ce a scris Kiki.. fara suparare, dar excesele acestea usor copilaroase nu ajuta deloc.... cine are propuneri le face, se discuta si se decide pe criteriu majoritar... astept si eu un raspuns de la o tipografie si am sa vin si eu cu o propunere.. va ramane in picioare cea optima dpdv pret/calitate, ok?

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.