Doar ca spun ceva ce nu va place sa auziti.
Incearca sa nu ii mai copiezi pe cei pe care ii asculti (ma refer la muzica). Fii originala. In alta ordine de idei, mi-as dori ca macar o data sa te vad ca recunosti ca esti putintel aroganta si arunci cuvintele de acolo de sus, din lumea ta.
In primul rand, tu ai venit cu propunerea (si tema, arhifolosita) ca fostii tai colegi (pentru ca banuiesc ca tu esti deja inscrisa) sa expuna in cafeneaua "Lente..." imagini din tema respectiva. Si cum? Aruncand doua randuri, facand din start neatractiva (cel putin pentru mine) propunerea ta.
Ai fi putut sa folosesti alt ton, facand o invitatie si nu ceva gen vrei sau nu, la revedere. Dar e clar ca nu le ai cu PR. In fine, conteaza mai putin. Si e doar parerea mea, repet.
In schimb imi pare rau ca ptr unii buc e "expirat".
Nu Bucurestiul e expirat, tema insa este paraexpirata.
Te-ai plimbat in ultima vreme cu metroul? Ai vazut lucrarile celor de la "Orasul meu"? Acolo inteleg. E un grup care merge pe tema "Bucuresti", vazut prin mai multi ochi. Si cum? Cladiri, Dambovita... etc etc. Dar nici asa nu gasesc atragatoare tema. Si nici nu am vazut ceva pe acolo la care sa-mi stea inima-n loc de emotie. N-am vazut decat rarissim imagini cu oameni (cred ca la colega noastra
minx). Oamenii atrag... si nu zidurile.
Imi rescriu parerea si sper ca de data aceasta sa intelegi ce am spus, fara sa te grabesti sa tragi concluzii.
Este o cafenea, un spatiu intim in care trebuie si te duci sa te relaxezi, sa stai de vorba cu prietenii, sa lasi deoparte orasul si greutatile zilei. Oamenii care vor sta acolo, la cafea, vor trebui sa priveasca blocurile pe langa care trec zilnic si in care majoritatea locuiesc, Bucurestiul gri pe scurt cu Dambovita lui murdara.
Ati ales prea usor tema aceasta si cred eu, nestand sa va ganditi prea mult.
Oricum ar fi, succes.