Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Expo @ Lente
PhotoCAMI Forum > Invitatii > Expozitii
strabunicutza
Avem asa:
O cafenea din centrul bucurestiului - Lente ( http://www.lente.ro ), un "juriu" alcatuit din Cristian Bisca ( http://www.cristianbisca.org ) si o tema: Bucuresti
Poate participa orice absolvent al cursului foto din cadrul Univ. Populare Dalles (si nu numai)
Inscrierile se fac pana pe 2 noiembrie;
de pe 3 pana pe 10 se trimit si aleg cadrele, apoi le printam, singurul lucru pe care il si platim la aceasta expozitie, apoi pe 20 noiembrie facem vernisajul.

Am scris cat se poate de "pe scurt"
Astept intrebari si propuneri biggrin.gif
strabunicutza
1. Robert Gheorghe
2. Alexandra Pandrea

am primit si cateva intrebari si raspund.

Vom printa pozele A 4, ptr selectie pozele se trimit 800X600 pana pe 5 noiembrie pe adresa alexandra.pandrea@gmail.com, eu fac o arhiva si o trimit juriului, iar apoi cand primesc un raspuns de la Cristian cu imaginile selectate va anunt ce sa printati. Inca nu stiu cate poze trebuie sa aducem, mai intai sa vedem cati vom fi pe lista, cate cadre trimite fiecare si apoi discutam si problema aceasta.

Mai astept intrebari si sper si inscrieri
strabunicutza
Avand in vedere interesul pe care l-ati acordat acestei expozitii, voi face anuntul si pe alt forum foto (fototarget), unde lumea poate chiar vrea sa participe la o expozitie de genul, dar asta nu inseamna ca nu ramane valabil si ptr absolventii de pe acest forum smile.gif
Adrian Tanasescu
o intrebare obiectiva. de ce esti acida ?
si apoi de ce presupui ca toti au ceva de afisat intr-o expozitie ? -- doar ma intrebam si eu .
strabunicutza
Nu sunt acida, doar ca nici nu putem face expozitia 2 dintre noi. Si la a doua intrebare, nu stiu ce sa-ti raspund, probabil ca problema asta am fi avut-o si la celalalte expo daca nu am fi avut teme obisnuite biggrin.gif.

Catalina
QUOTE(Adrian Tanasescu @ Oct 27 2008, 11:34 AM) *

o intrebare obiectiva. de ce esti acida ?
si apoi de ce presupui ca toti au ceva de afisat intr-o expozitie ? -- doar ma intrebam si eu .

Nu te-ai obisnuit pana acum cu stilul acesta taios al Alexandrei?

In alta ordine de idei... atata s-a pozat si expus Bucurestiul asta ca deja subiectul mi se pare fumat, baut, ba chiar si eructat (asta ca sa nu folosesc un termen mai naspa de atat). Parerea mea, hac!

De ce nu veniti cu o tema mai simpatica/ speciala, nu stiu... Poate lumea va fi mai atrasa de expozitie. Am vazut ca si pe FT a fost cam aceeasi reactie (plina de "interes") ca si aici.
Personal, as opta mai degraba pentru o expozitie de chipuri, de concepte, ceva care sa scoata din banal peretii cafenelei, pentru ca pana la urma este un loc unde se socializeaza si in care ar trebui sa uiti de ceea ce e afara si nu unul in care sa scoti in evidenta si mai mult ceea ce vrei sa lasi in urma pentru cateva clipe.
RobertG
QUOTE(Catalina @ Oct 28 2008, 02:50 PM) *

Nu te-ai obisnuit pana acum cu stilul acesta taios al Alexandrei?

In alta ordine de idei... atata s-a pozat si expus Bucurestiul asta ca deja subiectul mi se pare fumat, baut, ba chiar si eructat (asta ca sa nu folosesc un termen mai naspa de atat). Parerea mea, hac!
De ce nu veniti cu o tema mai simpatica/ speciala, nu stiu... Poate lumea va fi mai atrasa de expozitie. Am vazut ca si pe FT a fost cam aceeasi reactie (plina de "interes") ca si aici.
Personal, as opta mai degraba pentru o expozitie de chipuri, de concepte, ceva care sa scoata din banal peretii cafenelei, pentru ca pana la urma este un loc unde se socializeaza si in care ar trebui sa uiti de ceea ce e afara si nu unul in care sa scoti in evidenta si mai mult ceea ce vrei sa lasi in urma pentru cateva clipe.

Perfect de acord cu , Catalina !!!
strabunicutza
O sa se mai faca expozitii, mai mult ca sigur, si atunci se va tine cont si de alte pareri legate de tema, intial vroiam sa fie aleasa de cei inscrisi, dar ma gandeam ca se va ajunge tot aici, putini interesati si fara nici o tema ptr expozitie, asa macar avem tema si unii dintre noi chiar si fotografiile. Si nu am nici un stil acid, doar ca spun ceva ce nu va place sa auziti, in schimb imi pare rau ca ptr unii buc e "expirat" si mai imi pare rau ca nu va fi o expozitie a absolventilor cursului.
Robert te las pe tine sa te ocupi de cei inscrisi aici, in caz ca vor mai fi si alte pers si ma anunti pe cine sa mai punem pe lista, multumesc anticipat!
Catalina
Doar ca spun ceva ce nu va place sa auziti.

Incearca sa nu ii mai copiezi pe cei pe care ii asculti (ma refer la muzica). Fii originala. In alta ordine de idei, mi-as dori ca macar o data sa te vad ca recunosti ca esti putintel aroganta si arunci cuvintele de acolo de sus, din lumea ta.

In primul rand, tu ai venit cu propunerea (si tema, arhifolosita) ca fostii tai colegi (pentru ca banuiesc ca tu esti deja inscrisa) sa expuna in cafeneaua "Lente..." imagini din tema respectiva. Si cum? Aruncand doua randuri, facand din start neatractiva (cel putin pentru mine) propunerea ta.
Ai fi putut sa folosesti alt ton, facand o invitatie si nu ceva gen vrei sau nu, la revedere. Dar e clar ca nu le ai cu PR. In fine, conteaza mai putin. Si e doar parerea mea, repet.

In schimb imi pare rau ca ptr unii buc e "expirat".

Nu Bucurestiul e expirat, tema insa este paraexpirata.
Te-ai plimbat in ultima vreme cu metroul? Ai vazut lucrarile celor de la "Orasul meu"? Acolo inteleg. E un grup care merge pe tema "Bucuresti", vazut prin mai multi ochi. Si cum? Cladiri, Dambovita... etc etc. Dar nici asa nu gasesc atragatoare tema. Si nici nu am vazut ceva pe acolo la care sa-mi stea inima-n loc de emotie. N-am vazut decat rarissim imagini cu oameni (cred ca la colega noastra minx). Oamenii atrag... si nu zidurile.

Imi rescriu parerea si sper ca de data aceasta sa intelegi ce am spus, fara sa te grabesti sa tragi concluzii.
Este o cafenea, un spatiu intim in care trebuie si te duci sa te relaxezi, sa stai de vorba cu prietenii, sa lasi deoparte orasul si greutatile zilei. Oamenii care vor sta acolo, la cafea, vor trebui sa priveasca blocurile pe langa care trec zilnic si in care majoritatea locuiesc, Bucurestiul gri pe scurt cu Dambovita lui murdara.

Ati ales prea usor tema aceasta si cred eu, nestand sa va ganditi prea mult.
Oricum ar fi, succes. smile.gif
RobertG
QUOTE(Catalina @ Oct 31 2008, 02:31 AM) *

Ati ales prea usor tema aceasta si cred eu, nestand sa va ganditi prea mult.
Oricum ar fi, succes. smile.gif

Nu am ales nici o tema (eu personal wink.gif) ) si ma indoiesc ca cineva va expune la aceasta "expozitie" ... si ma indoiesc k se vor aduna oameni care vor vrea sa participa la expo ...

PS: Catalina ai dreptate ...
No comment in rest.

QUOTE(strabunicutza @ Oct 30 2008, 04:56 PM) *

Robert te las pe tine sa te ocupi de cei inscrisi aici, in caz ca vor mai fi si alte pers si ma anunti pe cine sa mai punem pe lista, multumesc anticipat!

Nu multmuesc , nu vreau sa ma ocup de cei inscrisi , nu am timp de asta , si recoman schimbarea temei in ceva atractiv. Nu propun nimik k nu am idei la ora asta.

ms.
Catalina
Robert, ma refeream la strabunicutza si Lente, nu la tine cand am folosit pluralul smile.gif
RobertG
QUOTE(Catalina @ Oct 31 2008, 10:29 PM) *

Robert, ma refeream la strabunicutza si Lente, nu la tine cand am folosit pluralul smile.gif

tongue.gif
me_deniro
Pentru cine a vazut expozitia NatGeo de la Muzeu de Geologie, cred ca e un punct bun de plecare. Expozitia a fost organizata tot intr-o cafenea (nu prea inteleg care-i tb cu cafenelele si expozitiile)..si motivez si dc:
"parca ma vad ridicandu-ma de la masa de la mine, trecand printre alte 2-3 mese sa ajung la cea de la margine si in timp ce tipa din dreapta incremeneste cu okii la mine, tzigarea in gura si bricheta aprinsa, iar ceilalti colegi cu chip "angelic" se uita unii la altii, eu tre sa ma chiombesc cum pot la fotografia de pe perete."
Dupa care sa zic..."ma scuzati,....". Intreabare: dc naiba ar trebui sa fac asa ceva? Sunt atatea spatii special amenajate pt expozitii...tre sa alerg printre mese si scaune sa ma chiombesc la fotografii?
In fine..exceptand faza cu spatiu-cafenea, cred ca tema cu "Bucurestiu" poate e prea generica si adesea abordata si o tema mai "atractiva" ar putea sa o inlocuiasca cu succes. Daca imi vine vreo ideie..aici o postez:)
Ceva ce n-am inteles eu este: Ce se intampla cu fotografiile? Care sunt conditiile de expunere?
- cat timp vor fi expuse?
- ce se intampla cu ele dupa perioada de expunere
....samd..

Succes!
Tibi
Asta cu temele fumate e ca vulpea care n-ajunge la struguri.
Catalina
laugh.gif Buna asta, nu intotdeauna si adevarata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.