Help - Search - Members - Calendar
Full Version: D-Touch - Muzeul Taranului Roman
PhotoCAMI Forum > Invitatii > Expozitii
alex.hentea
"Cercul "Memoria Prezentului" va invita la expozitia D-TOUCH pentru a vedea lumea prin ochii adolescentilor de azi. Vernisajul va avea loc la Muzeul Taranului Roman - Scoala Satului, in data de 12 decembrie, orele 16:00. Expozitie deschisa in perioada decembrie-februarie."

Eu o sa incerc sa ajung maine la vernisaj.
lauravacarescu
QUOTE(alex.hentea @ Dec 11 2006, 10:43 PM) *

"Cercul "Memoria Prezentului" va invita la expozitia D-TOUCH pentru a vedea lumea prin ochii adolescentilor de azi. Vernisajul va avea loc la Muzeul Taranului Roman - Scoala Satului, in data de 12 decembrie, orele 16:00. Expozitie deschisa in perioada decembrie-februarie."
Eu o sa incerc sa ajung maine la vernisaj.

buna alex..ai fost la expozitie? cum e?
alex.hentea
QUOTE(lauravacarescu @ Dec 14 2006, 09:25 AM) *

buna alex..ai fost la expozitie? cum e?

erm, mi-e tare frica sa nu par snob sau rautacios ...

expozitia e ... adolescentina. si sincer nu m-as mai duce a doua oara (la "fotografie de jurnal" am fost de 3 ori deja ... ). A expus o prietena, pozele ei imi plac. Dar totul e intr-un spatiu foarte restrans, like o camera, si sunt cred ca 100-150 foto ... daca ai drum pe la M.T.R. treci pe acolo, dar sincer eu nu as dedica timp in mod special pentru ea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.